Eğitim Semineri

KAFA DENGİ YAYINLARI GENEL YAYIN YÖNETMENİ SAYIN ALİ RIZA BAYZAN İYİ DERSLER´DE

Eğitim Semineri | Kayseri Konaklar İlkokulu ve Ortaokulu | Özel O...
21 Haziran 2019

İyi Dersler Okulunda 21 Haziran Cuma Günü, 8. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak Motivasyon Semineri düzenlendi.

Kafa Dengi Genel Yayın Yönetmeni Sayın Ali Rıza Bayzan İyi Dersler Okulunda düzenlenen seminerde öğrencilere girecekleri sınavı ve özelliklerini tanımasının, sınav kaygısı karşısında nasıl durması gerektiğinin, hedefe ulaşırken yapılması gerekenlerin gerçek hayattan örnekler ve çeşitli hikayelerle ele alarak bilgilendirdi. Sınav uygulaması sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar konusunda bilgilerini tazelediler.

Seminerde, sınav stresi yaşayan öğrencilerin heyecanlarını ve başaramama kaygısını kontrol etme, hedeflerini gerçekleştirme ve başarı için yapılması gerekenler üzerinde duruldu. Başarılı olmak için zekadan daha önemli olan "özgüven, iç disiplin ve hedef"üçlüsüne dikkat çekildi.