Franchise - Eğitimde Marketing

İyi Dersler Eğitim Kurumları, okul ve kurslarıyla her geçen büyümeye devam ediyor. Sizleri de birlikte büyümeye ve bu güce ortak olmaya davet ediyoruz.

İyi Dersler | Özel Okul | Franchise - Eğitimde Marketing

Eğitim alanındaki hızlı değişimler ve dönüşümler dünkünden daha çok, yenilikleri ve gelişimleri takip zorunluluğunu  gerektiriyor.  Sektörümüzde “+ değerler” üretmek ve gelecek nesillere iyi  yarınlar hazırlamak  bu işe gönül vermiş insanlar sayesinde olacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığının  açıkladığı 2023 vizyon belgesinde de belirtildiği gibi okullar ve okula yardımcı diğer eğitim kurumları  salt akademik eğitimin verildiği yerler olmaktan öte yaşam becerilerinin de aktarıldığı ve  geliştirildiği hayatı eğitim kurumlarına  taşıyan yerler olmalı.

Bu topraklarda yaşamanın üzerimize ‘iyi  insan’ yetiştirme misyonunu yüklediği bilincinden hareketle, bilimde, sanatta edebiyatta dünya ile yarışacak, dünyaya yeni soluk kazandıracak bir nesle hepimizin ihtiyacı var.

“İyi Dersler Eğitim Kurumları” olarak, insanı değerli görerek ona sunulacak her hizmetin, her nesnenin nitelikli, emek verilmiş olmasını temel ilke olarak benimsemekteyiz.

“İyi Dersler Eğitim Kurumları” öğrencinin ve velinin memnuniyetini önceleyen, belirlenen hedefe onlarla yürümeyi pratikleştiren bir anlayışla, öğrencilerimiz için başarı, çalışanlarımız için güven ve yöneticilerimiz için kurumsallaşmayı amaç edinmiştir.

“İyi Dersler Eğitim Kurumları” yenilikçi yaklaşımlarıyla nitelikli eğitimin adresidir. Bu kapsamda geleceği teslim edeceğimiz her şeyin en iyisine layık olarak düşündüğümüz gençlerimize iyi bir eğitim alabilecekleri kurum ve model çalışması ile hizmetinizdeyiz.

Unutmayalım ki ; yarın için en iyi hazırlık bugün elimizden  gelenin en iyisini yapmakla mümkündür.

Sağlıklı ve bereketli bir gelecek dileklerimizle…