1. Kur Yaz Okulumuz Başladı

İyi Dersler Okulları 2019 Yılı Yaz Okulumuz 17 Haziran Pazartesi Günü Başlamıştır

1. Kur Yaz Okulumuz Başladı | Kayseri Konaklar İlkokulu ve Ortaok...
18 Haziran 2019

İyi Dersler Okulları Yaz Okulu 5-10 yaş arası öğrencilerimizle tam gün olarak branşlarında uzman, deneyimli öğretmenler ve antrenörler yönetiminde öğrencilerimizin kendi yaş kategorilerine göre gruplara ayrılması ile başladı.

Öğlene kadar Kur'an-ı Kerim, İngilizce, Değerler Eğitimi dersleri gören öğrencilerimiz öğleden sonra sportif aktivitelere katılacaklardır.

Çeşitli spor branşlarını tanıtmak, sevdirmek, yeteneklerini, ilgi ve ihtiyaçlarını sergileyebilecekleri bir ortamda yaz tatilinin keyfini çıkartırken, özellikle vücut koordinasyonu için çok önemli olan yüzme sporu ile fiziksel ve ruhsal gelişimlerini sağlamayı amaçlamaktayız.

Yoğunlaştırılmış yüzme çalışmalarının yanı sıra fiziksel gelişimlerine önemli destek sağlayacak jimnastik, tenis, basketbol, paten, okçuluk branşları da yaz okulu kapsamında öğrencilerimize branş olarak verilecek derslerdir.

2019 Yılı Yaz Okulumuz 17 Haziran Pazartesi Günü Başlamış olup İkinci kurumuz 15 Temmuz- 9 Ağustos tarihlerinde yapılacaktır.