Yaz Okulundan Kareler

İyi Dersler Okulları 17 Haziran 2019 Yaz Okulundan Kareler Devam Ederken

Yaz Okulundan Kareler | Kayseri Konaklar İlkokulu ve Ortaokulu |...
21 Haziran 2019

Hafta içi öğlene kadar Kur´an-ı Kerim, Değerler Eğitimi, İngilizce Öğleden sonra sportif aktivitelere yönelik yaz okulumuzda ilk haftayı tamamladık.

Öğrencilerimiz kış döneminde edindikleri yabancı dil becerilerini taze tutacak şekilde düzenlenen yaz okulu ingilizce speaking dersleri ile eğlenceli vakit geçiriyorlar. Her yaş grubuna uygun yaklaşım özellikleriyle donatılmış, eğlenceli ve hareketli Yaz Okulu programımız, alanında tecrübe ve donanıma sahip öğretmenlerimiz eşliğinde gerçekleşiyor.

İyi Dersler Okulları olarak çocuklarımıza spor yapmayı sevdirmek ve öğretmenin yanı sıra kas-eklem koordinasyonlarının gelişmesine yardımcı olmak, karar verme, birlikte hareket etmeyi sağlamak ve öğrencilerimizin öz güvenlerini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Yaş gruplarına göre branşların temel özelliklerini ve tekniklerini kavramalarını sağlamak amacıyla öğrencilerimize farklı branş ve spor faaliyetleri sunuyoruz.

YAZ OKULU ETKİNLİKLERİ

• Kur´an-ı Kerim (Her Gün 1 saat)
  • İngilizce (Her gün 1 saat)
  • Değerler Eğitimi