Kitap Fuarı Gezisi

Kitap fuarında hem eğlendik hem kitap seçtik. Yazarlarla tanışıp kitaplarımızı imzalattık.

Kitap Fuarı Gezisi | İstanbul Pendik İlkokulu ve Ortaokulu | Özel...
01 Mart 2019
  • Yazar : Alev Kaya

Türkçe Zümresinin girişimleriyle öğrencilerimiz 3.Tuzla Kitap Fuarında kitaplarla buluştu. Öğrencilerimiz büyük bir istekle katıldıkları gezi de çok kıymetli tecrübeler kazandılar.  Öğrencilerimizin kitap okuma zevklerini ve alışkanlıklarını geliştirmeyi amaçladığımız bu gezide, öğrencilerimiz farklı stantlardaki kitapları gezerek kendi paralarıyla alışveriş yapmanın özgüvenini yaşadılar. Kitap seçmenin tadına vardılar. Çocuklarımız fuarda bulunan yazarlarla tanışma ve kitaplarını imzalatma fırsatlarını iyi değerlendirdiler. Geziye katılan öğrenciler poşetler dolusu kitaplarla bir an önce okuma hevesiyle fuardan ayrıldılar.