İyi Bir Eğitim Modeli

Okulumuzda AYDD eğitim modeli uygulanmaktadır. Akademik gelişim, yetenek gelişimi, değerler ve erdemler eğitimi ve dil öğretimi basamaklarından oluşan AYDD eğitim modeli multidisipliner özelliğe sahiptir. Uygulanan akademik program doğrultusunda dört alanda öğrencilerin gelişimini hedefleyen AYDD eğitim modeli sorgulayan, araştıran, üreten, kendi dilini iyi kullanan, birden fazla yabancı dil bilen nesiller yetiştirmeyi hedeflemektedir.

İyi Bir Dil Eğitimi

Dil eğitimini öğrencilere oyun tadında hayatla ilişkilendirerek veriyoruz. Etkinlik ve aktivitelerle modellediğimiz dil eğitimimizde öğrencilerimize Türk ve yabancı öğretmenler rehberlik ediyor. İngilizce ile başlayan yabancı dil eğitim serüvenimize üçüncü sınıftan itibaren Almanca da ekleniyor. Anaokulundan sekizinci sınıfa kadar birbirini tamamlayan ve birbirinin devamı olan gelişimsel dil eğitim programımızda öğrencilerimiz 5. Sınıftan itibaren uluslararası sınavlara girmeye başlıyor.

İyi Bir Sanat Eğitimi

Sanat, insanın kendini ifade etmesinin bir yoludur. Çevresinde olup bitene daha duyarlı olmasını, özgür düşünebilmesini ve kendini ifade edebilmesini sağlar. Okulumuz, estetik ve sanat uygulamaları gelişmiş program alt yapısı ile eğitim ve öğretim programlarını zenginleştirir.

İyi Bir Spor Eğitimi

Öğrencilerimiz doğru spor alışkanlıklarını küçük yaşta ediniyor. Öğrencilerimizin kas ve kemik gelişimleri dikkate alınarak kurgulanan spor eğitimimizde spor ve egzersiz günlük hayatın bir parçası haline geliyor. Üniversite destekli bilimsel yöntemlerden faydalanılarak yönlendirilen öğrencilerimiz, bireysel sporların yanında takım sporlarının da inceliklerini öğreniyor.

İyi Bir Beslenme

Yemek menüleri öğrencilerimizin sağlıklı, dengeli ve hijyenik beslenmeleri için uzman diyetisyen ve gıda mühendisleri tarafından özel olarak hazırlanır. Okulumuzda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı tüm kademelerden öğrencilerimize hijyenik şartlarda sunulur.