İyi Derslerde Mezuniyet Çoskusu

İyi Dersler Okulları 2018/2019 yılı akademik yılı mezunları, Pendik Kampüsünde düzenlenen törende mezuniyet heyecanı yaşadı.

İyi Derslerde Mezuniyet Çoskusu | İstanbul Pendik İlkokulu ve Ort...
19 Haziran 2019
  • Yazar : Alev Kaya

İyi Dersler Okulları ikinci dönem mezunlarını okul bahçesinde düzenlenen muhteşem bir törenle verdi. Sekizinci ve dördüncü sınıfların mezun edildiği geceye, okulumuzun idareci, öğretmen ve velileri katıldı. Tüm dönemin yorgunluğu ve stresini atacak öğrencilerimiz için zihinlerinde hep mutlu anımsayacakları bir gece olarak hazırlanan mezuniyet töreni kokteyl ile açıldı. Öğrencilerimiz tek tek anons edilerek sahneye davet edildi.Velilerin duygulu anlar yaşadıkları öğrenci takdiminde hüzün ve gurur kalpleri doldurdu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından okul müdürümüz Hasan Akkaya'nın konuşmasıyla devam eden programda öğretmenlerimiz, öğrencilerini mezun etmenin sevincini yaşarken onlardan ayrılacak olmanın da hüznü içerisindeydiler.

Gecede mezuniyet pastası öğrenciler tarafından büyük bir coşkuyla kesildi. Görsel şovlarla renklenen törende öğrencilerimiz diplomalarını öğretmenlerinden tek tek aldılar.Törenin en heyecanlı anı ise okulun ilk üçe giren öğrencilerinin açıklanmasıyla yaşandı.Okul üçüncüsü Esat Ömer Ay, okul ikincisi Hatice Kübra Ara, okul birincisi ise Zeynep Sena Ünsal oldu. Plaketlerini alan öğrencilerimizin ardından okul birincisi kütüğe çivisini çaktı.

Törenin sonunda büyük bir heyecanla keplerini havaya fırlatan öğrencilerimiz gönüllerince eğlendiler. Bizler de öğrencilerimizin bundan sonraki yaşamlarının her anının mutluluk, başarı ve neşeyle geçmesini temenni ediyoruz.