Askılık Yapmaya Başladık

Askılık Yapmaya Başladık | İstanbul Pendik İlkokulu ve Ortaokulu...

İyi Dersler Okulları Görsel Sanatlar dersinde yok yok… Şimdi de ahşap atölyesine indik ve kendi askılıklarımızı yapmaya başladık. Sütunlu matkap kullanımını öğrenip askılıklarımıza delikler açtık ve ardından dilediğimiz renklerde boyadığımız askılıklar bir sonraki hafta yapacağımız Stone Art çalışması için hazır olmuş oldu.

İyi Dersler Okulları Görsel Sanatlar dersinde yaptığı tasarımları ahşap atölyesinde üç boyutlu çalışma haline getirirken Stone Art atölye etkinliği olarak da hazırlamış olduğu bu ürünleri süsleyip estetik açıdan çok daha sanatsal olarak işlemektedir. Böylece multidisipliner bir yaklaşımla kendi içerisinde bütünlüğü sağlayan şimdilik bu üç atölye etkinlikleri hiç kuşkusuz öğrencilerimiz açısından unutulmayacak hayat tecrübesi katmaktadır.