Cambridge Exams - Cambridge Sınavları

Cambridge Exams - Cambridge Sınavları | İyi Dersler | Özel Okul
24 Ocak 2018

Cambridge exams are annual examinations edited by the Cambridge University Staff. Thousands of candidates who succeed and claim their certificates from these examinations are officially documented and certified by Cambridge university.

All succesful candidates’ English level in these important educational exams are approved by international criteria all around the world.

As İyi dersler Schools, we offer special themes for exams with a basic english education program.our lessons involve vocabularies, sentence structures , tenses, examples of conversations during preparation of these exams.

During the preparation process ,skills of understanding verbal warnings,communications, self introduction , answering questions easily and conducting example dialogues are trials provided for our students .

Also, our school shares suitable materials for these courses along with presentations and grammatical structures in this process.We provide extra practice for these examinations.

One of the main aims of these examinations is to guide candidates who want to learn English.Moreover, candidates are provided with a chance to improve their knowledge of the English language while preparing for their cambridge exam that determines their level of the English language.

THE MAIN AIMS FOR OUR SCHOOL PREPARATION LESSONS ARE THE FOLLOWING:

• basic english converstaions

• Grammar courses

• structure of sentence and vacabularies

• introduce yourself

• tests and supportive homework

Cambridge Sınavları

Cambridge sınavları Cambridge Üniversitesi tarafından düzenlenen yeterlilik sınavlarıdır. Her yıl binlerce kişinin katıldığı sınavda başarılı olup sertifika alan herkes, İngilizce seviyesini dünyanın en geçerli kurumlarından birinde belgeletmiş olmaktadır.

Eğitim açısından büyük önem taşıyan cambridge sınavlarında başarılı olan her öğrenci, dünya çapında tüm okullarda İngilizce seviyesini uluslararası kriterler çerçevesinde onaylatmış olur.

İyi dersler okulları cambridge sınavı hazırlık sürecinde öğrencilerimize Temel İngilizce eğitim programıyla eş zamanlı biçimde sınava özel içerikler sunmaktayız. Derslerde kelimeler, cümle yapısı, tensler ve konuşma örneklerine bol bol yer verilmektedir.

Sınava hazırlık sürecinde, İngilizce sözlü uyarıları anlama, iletişim kurma, kendini tanıtma, sorulara cevap verebilme, net bir şekilde konuşan kimselerle diyalog kurma yetenekleri öğrencilere kazandırılmaya çalışılmaktadır.

Kurumumuzda sınava hazırlık sürecinde ihtiyaca uygun gramer çalışmaları, konu anlatımlarının yanı sıra sınav için hazırlanan kaynakları da paylaşarak ek çalışmalar yapmanızı sağlamaktadırlar.

Sınavın temel amaçlarından biri de İngilizce öğrenmek isteyenlere yol gösterici konumunda yer almasıdır.cambridge sınavına hazırlanırken yabancı dil seviyenizin hangi aşamada olduğunu görme fırsatı elde ederken, temel İngilizce bilginizi geliştirmiş olursunuz.

Kurumumuz için önem taşıyan bu sınav için sunduğumuz ders içeriklerinin temel yapısı şöyledir:

• Temel İngilizce konuşma çalışmaları

• Gramer eğitimi

• Kelimeler ve cümle yapılarının incelenmesi

• Kendini ifade etme

• Testler ve dersi destekleyici ödevler