Dönemi Kitapla Sonlandırıyoruz

Dönemi Kitapla Sonlandırıyoruz | İyi Dersler | Özel Okul
17 Ocak 2018

Yaşadığımız yüzyılda teknoloji her alanda kullanılmakta ve özellikle öğrenim çağındaki çocukların günlük hayatta vazgeçemediği uğraşların başında gelmektedir. Teknolojinin öğrenim çağındaki çocukların yaşamında bu kadar yer etmesi beraberinde, bu dönemdeki çocukların kazanması gereken kitap okuma alışkanlığının kazanılmaması sonuçlarını doğurmaktadır. Bu nedenle kitap okumanın önemini kavratma, kaliteli kitap seçimleri yaptırma ve okuma-anlama-yorumlama kabiliyetlerini artırma adına Yaratıcı Yazarlık Atölyesi çalışmaları kapsamında 15-16-17 Ocak 2018 tarihlerinde farklı yayınevlerinin katılımıyla okulumuz fuar alanında bir kitap fuarı gerçekleştirdik.

Öğrenci ve veliye yönelik çok sayıda etkinliğin bulunduğu fuarımızda yazar söyleşileri, anne-baba okulu, kitap satın alma, ortaokul öğrencileriyle puzzle tamamlama yarışması, akıl oyunları, mangala turnuvası finali, ilkokul bölümü kitap kapağı tasarımı, resim sergisi sadece etkinliklerimizden birkaçı.

İyi Dersler ailesi olarak kitap okumayı seven, destekleyen, okuma kültürünü artırmak isteyen ve kitap okuma konusunda farkındalık yaratan biricik kitap dostlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.