Wushu İstanbul Şampiyonuyuz

Wushu İstanbul Şampiyonuyuz öğrencimiz Esat Ömer Ay wushu istanbul şampiyonasında 3 altın madalya kazandı

Wushu İstanbul Şampiyonuyuz | İstanbul Pendik İlkokulu ve Ortaoku...
15 Mart 2019
  • Yazar : Mustafa AYVACI

2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında 11-13 Mart 2019 tarihinde Bağcılar Olimpik Spor Salonunda düzenlenen Wushu Kunfu yarışmasında öğrencimiz Esat Ömer Ay NanQuan (Açı El) , NanGun (Uzun Silah-Sopa)  ve NanDao (Kısa Silah-Kılıç) stillerinde İstanbul Şampiyonu olmuştur.

Derslerinde de başarılı olan öğrencimiz 11-14 Nisan 2019 Tarihinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında okulumuzu temsil edecektir. Türkiye Şampiyonasında birinciliğin en büyük adayı olan öğrencimize başarılar dileriz.

Aynı zamanda 22 Nisan-2 Mayıs Tarihleri arasında Moskova’da yapılacak olan 5. Avrupa Wushu KunFu yarışması için Milli Takıma çağrılan öğrencimizin sponsorluğunu okulumuz yapmaktadır.

Öğrencimiz Kurtköy Şubemizde Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa AYVACI tarafından yarışmalara hazırlanmaktadır.