We Are Learning Daily Routines - Telling The Time

We Are Learning Daily Routines - Telling The Time | İstanbul Pend...

Bu dersimizde aktivite yaparak günlük yaptığımız islerimizi ve saatleri öğrendik. Öğrendiğimiz cümleleri önce bol bol dinledikten ve tekrar ettikten sonra renkli kâğıtlara her öğrenci farklı aktivite ismini yazdı ve bulut seklinde süsledi. Koli bandı ve makas yardımıyla tüm öğrencilerimizle kâğıtların üzerini kapladık (en sevilen bölümdü). Seksek seklinde yere döşediğimiz günlük aktivitelerimizi her öğrenci sırayla üstüne bastığı kâğıtta yazılı günlük rutininin adını söyleyerek ilerledi ve sıradaki arkadaşı devam etti. Aktiviteyi en hızlı şekilde tamamlayanı 1. seçtik. Birkaç kere tekrarladıktan ve  herkesin tamamen öğrendiğinden emin olduktan sonra etkinliğimizi sonlandırdık… Eğlenceli hızlı ve motive edici olması öğrencilerimizi şevklendirdi.