Tuval Boyama Çalışmalarına Başkadık☺️

Tuval çalışmalarımıza başlamadan önce akrilik boyayı, fırçayı ve paletin nasıl kullanılacağını tecrübe eden minik ressamlarımız öncelikle renk skalası oluşturdular.

Tuval Boyama Çalışmalarına Başkadık☺️ | İstanbul Pendik İlkokulu...
03 Aralık 2018
  • Yazar : Gizem Atmaca

Bu çalışmayı yaparken ana renklerden yola çıkarak ara renkler ve tonlarının oluşumu öğrenildi.

Tuval çalışmalarımızın konusu ilkokul 1.sınıftan, 4.sınıf öğrencileri dahil sevdikleri herhangi bir karakter veya resimdir. Ortaokul öğrencileri ise farklı konularda tuval çalışması yapmaktadırlar.

5.sınıf öğrencilerim sürrealizm, kübizm veya ekspresyonizm akımlardan 1 konu seçip çalışırken,

6.sınıf öğrencilerim pop art konulu resimler çalışmaktadır.

Ayrıca 7.sınıf bir grup öğrencim yine pop art çalışması yaparken bir gurup öğrencimle ahşap atölyesi çalışmalarını yürütmekteyiz. Aralarından seçilmiş 2 öğrenci ile klasizm akımı çalışılıyor.

8.sınıf öğrencilerim klasizm akımıyla ilgili resim başlarken bir gurup öğrencimle de ahşap atölyesi çalışmaları keyifle yürütülmektedir.😊