Okul Meclisi İletişim Uzmanı Kağan Direl’i Davet Etti

Okul Meclisi İletişim Uzmanı Kağan Direl’i Davet Etti | İstanbul...

İyi Dersler Söyleşileri kapsamında bu haftaki konuğumuz iletişim uzmanı Kağan Direl ve söyleşi konumuz “Çocuklarda Motivasyon Sağlama Yolları”dır.

Her bireyin özel kendine has yetileri olduğu ve çocukların bu yeteneklerini görme, fark etme ve içselleştirmeleri adına konuğumuzla birlikte 5.6.7. Ve 8. Sınıfların katılımıyla yaparak, yaşayarak kalıcı farkındalık oluşturulmuştur. Söyleşinin her karesi okulumuz öğrencileri tarafından planlanmış ve bu işte ne kadar yetenekli olduklarını gösterdikleri performansla ortaya koymuşlardır. Söyleşi konuğumuzun öğrenciler tarafından karşılanması, okul müdürü ile tanışma, okul tanıtımı ve kulis sohbetleri ile başlamış olup konuğun söyleşiye öğrenciler tarafından hazırlanması, modaratörün sunumu ve Kağan Direl’in etkili, karşılıklı etkileşim içeren etkinlik sunumu ile sorular bölümünden sonra söyleşi tamamlanmıştır.