Lgs Motivasyon Semineri

Üsküdar Üniversitesi Eğitim Kurumları ve Rehberlik Hizmetleri Yöneticisi Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş ve Gazeteci- Tv Program sunucusu Şaban Özdemir, Pendik İyi D

Lgs Motivasyon Semineri | İstanbul Pendik İlkokulu ve Ortaokulu |...
14 Aralık 2019
  • Yazar : Müjgan ÖZDEMİR KİLİT

ersler Eğitim Kurumu’nda 8.sınıf LGS öğrencileriyle buluştu. Tözeniş ve Özdemir, sınav kaygısı, motivasyon, zaman yönetimi, meslek seçimi gibi konulara dair bir çok konuda öğrencilerle söyleşti.

Pendik İyi Dersler Kampüsünde gerçekleştirilen programa öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. Sınava girecek öğrencilerin kendilerini nasıl iyi hissedecekleri, neler yaparlarsa daha başarılı adımlar atabileceklerine dair konular her yönüyle konuşuldu.

Söyleşi, İyi Dersler Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Çalıkçı ve Eğitim Kurumu Sosyal Bilgiler öğretmeni Müjgan Özdemir Kilit’in Tözeniş ve Özdemir’e plaket ve hediye takdimiyle son buldu.