Duvar Gazetemiz

Gazete, dergi okurluğunun önemini hissettirmek ; güncel haberleri takip edip paylaşmak adına yaratıcı yazarlık derslerimizde sınıflarımızın duvar gazeteleri

Duvar Gazetemiz | İstanbul Pendik İlkokulu ve Ortaokulu | Özel Ok...
09 Mart 2020
  • Yazar : Alev Kaya

Gazete, dergi okuru olmanın önemini hissettirmek; güncel haberleri takip edip paylaşmak adına yaratıcı yazarlık derslerimizde sınıflarımızın duvar gazetelerini oluşturduk. Her bir öğrencimiz günlük gazeteler veya dergiler alıp okudular. Beğendikleri ya da paylaşmaya değer gördükleri haber kupürlerini sınıf panolarına asarak arkadaşlarıyla paylaştılar. Güncel haberlerden spora, astrolojiden bilime kadar uygun görülen her türlü haberin paylaşıldığı haberlerle genel kültür alışverişi yapılmış oldu. Haftalık olarak güncellenen panolar herkesin ilgi odağı oldu.