Çoğalan İyiliklerimiz

Yaratıcı Yazarlık dersinde öğrencilerimiz "Plastik Kapak Toplama" kampanyası için kendi afişlerini düzenleyip yaşam alanlarına astılar.

Çoğalan İyiliklerimiz | İstanbul Pendik İlkokulu ve Ortaokulu | Ö...
24 Ekim 2019
  • Yazar : Alev Kaya

Türkiye Omurilik Felçliler Derneğiyle ortak yürüttüğümüz "Plastik Kapak Toplama" kampanyamıza gösterilen ilgi ve destek her geçen gün büyümeye devam ediyor. Okulumuzun Türkçe zümresinin yürüttüğü projeye anaokuldan liseye ,personelden tüm velilere kadar herkesin verdiği destek umutları daha da yeşertip iyilik çiçekleri açtırmakta.

Yaratıcı Yazarlık dersinde öğrencilerimiz kampanyanın ulaşabilir kitlesini arttırmak için kendi  afişlerini düzenlediler. Düzenledikleri afişleri daha sonrasında mahallelerine, sitelerine, apartmanlarına kısaca yaşam alanlarının her kısmına yayıp daha çok kişinin desteğini almamızı sağladılar . Başta  tüm okul öğretmenlerimiz olmak üzere , küçük kalplerinde kocaman iyilik büyüten öğrencilerimize ve her daim yanımızda olan velilerimize çok teşekkür ederiz. İyilikler, birlik oldukça güçleniyor ve paylaştıkça çoğalıyor.