Ben Anneyim Seminerleri

Uzman Klinik Psikolog Fazilet Seyitoğlu çocuklarımızın eğitiminde nelere dikkat etmemiz gerektiği hususunda velilerimize tavsiyelerde bulundu.

Ben Anneyim Seminerleri | İstanbul Pendik İlkokulu ve Ortaokulu |...
11 Aralık 2019
  • Yazar : Esra Pusti

Okulumuz ve My Family Danışmanlık Merkezi iş birliği ile 0-12 yaş dönemi çocuklarımızı daha yakından tanımak, onlarla daha sağlıklı iletişim kurmak ve bu zorlu süreçleri yönetme becerilerini kazanmak için Uzman Klinik Psikolog Fazilet Seyitoğlu ile "Veli Akademisi" programını gerçekleştirdik.

Dört haftalık süreçten oluşan programda belirli konulara değinerek "Çocuğumun Gelişim Basamaklarını Tanıyorum." "Kurallar ve Disiplin", "Doğru İletişim", "Çocuğun Mizaç Özellikleri" başlıklarıyla  çocuklarımızın eğitiminde nelere dikkat etmemiz gerektiği hususunda velilerimize tavsiyelerde bulundu.