Bahçemizi Güzelleştirelim - Ekoloji

Bahçemizi Güzelleştirelim - Ekoloji | İstanbul Pendik İlkokulu ve...

Bahçemizi Güzelleştirelim etkinliğiyle Ekoloji Atölyesinde geri dönüşüm için ayırdığımız lastikleri boyayıp hayata kazandırdık.

Çiçekler, çocukların bile anladığı kelimelerdir’ sloganıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında öğrencilerimizle, İYİ DERSLER OKULLARININ bahçesini kış çiçekleri ile süsledik. Etkinliğe katkıda bulunan Ekoloji dersi öğretmenimiz Zehra Hanım, teknik konularda bizlere bilgi ve destek sağladı. Okulun en önemli işlevlerinden biri öğrencilerde olumlu yönde davranış değişikliğinin sağlanabilmesi ve istendik davranışların kazandırılmasıdır. Bu işlevlerin yerine getirilmesinde okul ortamı önemli bir etkiye sahip. Bu etkinlikle öğrenciler sorumluluk kazanıyor ve kendi diktikleri çiçekleri yine çocuklar koruyor. Öğrencilerin bu konuda çok istekli olduğunu görüp etkinliklerimizin amacına ulaştığının sevinci içinde günümüzü tamamladık.