Alman Dil Günü Etkinliğimiz

İyi Dersler Ortaokul ve Lise öğrencilerimizle Alman Dil Günü’nü kutladık. Türk ve Alman yemekleri ile birlikte kermes yaptık.

Alman Dil Günü Etkinliğimiz | İstanbul Pendik İlkokulu ve Ortaoku...
03 Ocak 2020
  • Yazar : Dilar İkisivri

İyi Dersler Ortaokul ve Lise öğrencilerimizle Alman Dil Günü’nü kutladık. Öğrencilerimizle Türk ve Alman yemeklerinden oluşan kermes düzenledik. Almanca öğretmenimizin öğrencileri ile hazırladığı dans gösterisi ile keyifli dakikalar geçirdik. Danslara etkinliğe katılanlar eşlik etti.

Bir dili öğrenirken o dilin kültürlerinden de esinleniriz. Yaptığımız etkinliğimizin en büyük amacı öğrendiğimiz dilin önemini öğrencilerimize daha da çok kavratmaktır. Bu etkinliğimizin diğer önemli amacı ise okulumuzun destek olduğu sosyal sorumluluk projelerine destek olmaktı. Bu çerçevede kermesten elde edilen gelir okulumuzun Makedonya'ki kardeş okulu yararına kullanılmak üzere bağışlandı.