29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95. Yılı İyi Dersler Okullarında Büyük Bir Coşku İle Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95. Yılı İyi Dersler Okullarında B...

İdari yönetim, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımı ile gerçekleşen törene ilgi oldukça fazlaydı. İlkokul öğrencilerinin dans gösterileri ve şiir dinletileri; ortaokul öğrencilerinin koro dinletisi, oratoryo ve tiyatro gösterisi ile içerik oluşturulan törende bütün öğrenciler günlerce hazırlıklarını yaptıkları performanslarını ustaca sergilediler.

Zaman zaman konuklara duygusal anlar yaşatan zaman zaman konukları coşturan öğrenciler büyük beğeni ve alkış kazandılar.

İyi Dersler ailesi olarak Cumhuriyetimizi bizlere miras bırakmış olan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyor, Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyoruz.