Uygulamalı Dersler ve Kulüp Çalışmaları

İYİ DERSLER ÇOCUKLARI KULÜPLERDE SERGİLEDİKLERİ SANATSAL FAALİYETLER İLE YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR

Uygulamalı Dersler ve Kulüp Çalışmaları | Kayseri Konaklar İlkoku...
13 Mart 2019

Okulumuzda eğitim gören öğrencilerimizin gelişimlerine katkıda bulunmak, okul takımları oluşturmak ve okullar arası takım yarışmalarına katılarak okulumuzu başarıyla temsil etmek amacıyla birlikte çalışmak kulüplerimizin hedefidir.

Jimnastik branşı ile disiplinlerini en doğru formda uygulamak, esneklik, koordinasyon, vücut tutuşu ve duruş kazandırmak, Tenis Kulübüyle ise temel teknik, taktik ve okul takımı hazırlık çalışmalarının en etkili şekilde yapılması amaçlanmıştır.

Ahşap, çocuklarımız için heyecan verici bir materyaldir. Ahşap atölyelerimizde öğrencilerimiz özel tasarlanmış ve yarı yapılandırılmış malzeme ile güvenli marangozluk tekniklerini kullanarak çalışma yapıyorlar. Çocuklarımızın bu çalışmalarla sanatsal yetenekleri keşfedilir, desteklenir ve ilgi alanlarının çeşitlenmesine imkan verilir.