Oyuncağıma Hikaye Okuyorum

Oyuncağıma Hikaye Okuyorum | Kayseri Konaklar İlkokulu ve Ortaoku...

Kayseri Özel İyi Dersler İlkokulunda öğrenim gören 1. sınıf öğrencileri "Okuma Yazma" sürecinin ilk etabı olan harf öğretimini 1. Dönem itibariyle tamamlamıştır. Sınıf öğretmenlerimizden Ahmet DOĞAN öğrencilerin okumaya geçmeleriyle birlikte hayat boyu okur yazar olmanın ilk eşiğini atlatmış bulunduğunu ve öğrencilerimizin düzeylerine uygun bolca kitap okumaları gerektiğini belirtti.

Sınıf öğretmenlerimizden Recep ALAS ise eğitim öğretimi etkinlikle ve sevdirerek yapma prensibiyle hareket eden Özel İyi Dersler İlkokulunun okumayı sevdirmek amacıyla "OYUNCAĞIMA HİKAYE OKUYORUM" etkinliği düzenlediğini belirtti.

Okul Müdürümüz Ali ERDOĞAN; öğrencilerimiz bulunduğu yaş itibariyle oyun çağı çocuğudur bundan dolayı öğretmenlerimiz sevdikleri oyuncakları ve çok değerli olan okuma sevgisini harmanlayarak Oyuncağıma Kitap Okuyorum Etkinliği düzenledi. Bu amaçla öğrencilerimize kitap okumayı sevdirmek ve hayat boyu kitapların başucu değerleri arasında olmasını ümit ediyoruz, dedi.