Okul Öncesi Yıl Sonu Gösterisi

2018/2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Öncesi Yıl Sonu Gösterimizden Kareler

Okul Öncesi Yıl Sonu Gösterisi | Kayseri Konaklar İlkokulu ve Ort...
14 Haziran 2019

İyi Dersler Okulları Anaokulu Öğrencileri yıl boyu aldıkları eğitimleri ve gerçekleştirdikleri çalışmaları velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen Yıl Sonu Gösterisiyle izleyicilerle buluşturdu. Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayan bu eşsiz organizasyonda okul müdürümüz Sayın Ali ERDOĞAN öğrencilerimizin aldığı nitelikli eğitime değinerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın küçük yaştan itibaren başarılarıyla gurur duyulması gerektiğini ve onlara olan güvenimizin tam olduğunu dile getirdi. Minik öğrencilerimiz bu anlamlı gecede koro olarak hazırladıkları İngilizce ve Türkçe şarkıları dile getirdiler.

Ailesine mutluluk ve gurur yaşatan öğrencilerimizi ve onlara bu yolda durmadan yorulmadan destek veren Hatice KÜÇÜKTEPE, Esra AKGÜMÜŞ, Şerife GÜMÜŞ ve Akademik Kadromuzu  tebrik ediyor, İyi Dersler Çatısı altında imza atacakları nice başarılar diliyoruz.