Mezuniyet Töreni

Özel İyi Dersler İlkokulu Öğrencileri düzenlenen mezuniyet töreninde cübbe giyip kep atarak İlkokulu bitirmenin mutluluğunu yaşadılar..

Mezuniyet Töreni | Kayseri Konaklar İlkokulu ve Ortaokulu | Özel...
24 Mayıs 2019

Özel İyi Dersler İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri düzenlenen mezuniyet töreninde cübbe giyip kep atarak, İlkokulu bitirmenin mutluluğunu yaşadılar. Velilerinde katıldığı mezuniyet programında öğrencilerin heyecanları gözlerinden okunuyordu.

İftar yemeği ile başlayan mezuniyet programı Okul Müdürü Sayın Ali Erdoğan'ın konuşması ile devam etti. Özel İyi Dersler İlkokulunda öğretmenlerinin büyük bir özenle yetiştirdiği öğrencileri mezun oldu ve ortaokula hazırlanmaya başlandı. Diplomalarının ve madalyalarının verilmesinin ardından veliler ile birlikte dilek balonu uçurup havai fişekler atıldı. Okulun teras katında hazırlanan eğlence alanıyla da İyi Derslerin mezun öğrencileri coşkularını arkadaşlarıyla eğlenerek kutladılar. Günün sonunda kesilen Mezuniyet pastası ile tören sona erdi.

Velilerimiz bizlere güvenerek hayattaki en değerli varlıklarını, çocuklarını, bize emanet ettiler. Biz de bugünün küçükleri yarının büyükleri olan çocuklarımızla yeni bir hayatın, başlangıcın eşiğine geldik. İyi Dersler Okulları olarak İleri ki yıllarda her bir çocuğumuzun farklı mevkilere gelerek emeklerimizi boşa çıkarmayacağına inanıyor ve onlara yeni eğitim-öğretim hayatında başarılar diliyoruz.