Kar Kaplanları İle Doğa Yürüyüşü

ÖĞRENCİLERİMİZLE GESİ-TURAN GÜZERGAHINDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ (TREKKİNG)

Kar Kaplanları İle Doğa Yürüyüşü | Kayseri Konaklar İlkokulu ve O...
15 Mayıs 2019

Sporun insan sağlığına,kişinin bedensel ve zihinsel gelişimine yaptığı katkılar saymakla bitmez.

Son dönemlerde Spor faaliyetleri içinde grafiği hızla artan yeni bir dal olan Doğa Sporları her yaş ve meslek grubundan insanın ilgi odağı haline geldi. Doğa yürüyüşleri çok fazla teknik beceri ve yeterlilik gerektirmeyen biraz bilgilendirme ve biraz da kondisyon ile herkesin rahatlıkla yapabileceği bir faaliyetdir.

Doğa sporlarının insan sağlığı ve gelişimine katkısı da bir o kadar fazla ve tartışma gerektirmeyen bir gerçektir. İnsanlar üzerinde disiplin,kararlılık,uyum,dayanıklılık,karar verme ve uygulama gibi becerilerin gelişimine katkı sağlar. İyi Dersler Okulları Olarak bu güzel etkinliğe katılan sevgili öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz..