FATİH DALKILIÇ'IN KİŞİSEL RESİM SERGİSİ

Kişisel Resim Sergisi Uygulamamız ile Fatih Dalkılıç'ın Yaptığı Resimler Sergilendi

FATİH DALKILIÇ'IN KİŞİSEL RESİM SERGİSİ | Kayseri Konaklar İlkoku...
03 Ocak 2020

Öğrencilere sanatı sevdirmek, ilgi ve yetenekleri çerçevesinde kendilerini ifade edebilecekleri sosyal ortamlar oluşturmak ve öz güven duygularının geliştirilmesini sağlamak amacıyla planlanan kişisel resim sergisi uygulamamız ile Fatih Dalkılıç'ın yaptığı resimler sergilendi.

1/B sınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla açılan Fatih Dalkılıç'ın Kişisel Resim Sergisi hafta boyunca giriş katta sergilendi. Öğrencilerimizin sanata olan duyarlılıklarının aileler ve eğitimciler tarafından desteklenmesi durumunda dünya çapında eserler ortaya çıkarılabileceğine inanıyor, öğrencimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.