ÇOCUK GÖZÜYLE KAYSERİ MANZARALARI

Amatör Fotoğraf Meraklısı 5-6 Yaş Aralığındaki Öğrencilerimizin İçinde Yer Aldığı Fotoğraf Yarışması Sonuçlanmıştır

ÇOCUK GÖZÜYLE KAYSERİ MANZARALARI | Kayseri Konaklar İlkokulu ve...
12 Mart 2020

Okulumuzun sanat etkinlikleri kapsamında 15 Kasım 2019- 14 Mart 2020 tarihleri arasında Kayseri Melikgazi İlçesi resmi/özel ana okullarında eğitim öğretim gören amatör fotoğraf meraklısı 5-6 yaş aralığındaki öğrencilerimizin içinde yer aldığı fotoğraf yarışması sonuçlanmıştır.

Bu etkinlik ile çocuklara Kayseri sevgisini aşılamak, onların gözünden yaşadıkları manzaraları görebilmek, merak duygularının ve araştırma deneyimlerinin gelişmesini sağlamak amaçlanmıştır. Çocukların, eleştirel bir bakış açısı ile hayal güçlerini kullanarak düşünme ve problem çözme becerilerini kazandırma hedeflenmiştir.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, yarışmamıza jüri üyesi olarak katılan Sureti Alem Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Yusuf Kartal'a fotoğrafçı Nevzat Cansever'e ve Mustafa Küçüktepe'ye teşekkür ediyoruz.

Yarışmaya Katılan Öğrencilerin Dereceleri

1. Oktay DELİCE