2020/2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.SINIF ÖĞRETMENLERİ

2020/2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İYİ DERSLER İLKOKULU 1. SINIF ÖĞRETMEN KADROSU

2020/2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.SINIF ÖĞRETMENLERİ | Kayseri Kona...
05 Şubat 2020

Hacer TİPİ

Merhabalar, ben Hacer TİPİ. 1969 Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde  doğdum. İlk, Orta ve Lise öğrenimimi Yeşilyurt’ta tamamladım. 1986 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazandım. 1988 yılında mezun olup, Sivas’ın Gürün ilçesine atandım. Evliyim bir çocuk annesiyim. Melikgazi İlçesi Mustafa Yazar İlkokulunda görev yapmaktayım.Milli Eğitim Bakanlığından emekli olup , 2020 – 2021 Öğretim yılında İyi Dersler Okulunda göreve başlayacağım.

Kadir COŞKUN

Merhabalar, ben Kadir COŞKUN. 1964 yılında Kayseri İli Pınarbaşı ilçesinde doğdum. İlk öğrenimini Kızılhan İlkokulunda, Ortaokul ve Liseyi Kayseri Pazarören Öğretmen Lisesinde tamamladım. 1984 Niğde Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Sınıf Öğretmenliğinden mezun oldum. Hatay’ın Samandağı ilçesine atandım. Evliyim 3 çocuk babasıyım. Milli Eğitim Bakanlığından emekli oldum. 6 Yıl Özel Okul tecrübem bulunmaktadır.

Fatma PEKER

Merhabalar, ben Fatma PEKER. 1965 yılında yılın da doğdum. 1986 Trakya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Sınıf Öğretmenliğinden mezun oldum. Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesine atandım. Evliyim iki çocuk annesiyim. Melikgazi İlçesi Mustafa Yazar İlkokulunda görev yapmaktayım. Milli Eğitim Bakanlığından emekli olup , 2020 – 2021 Öğretim yılında İyi Dersler Okulunda göreve başlayacağım.

Hilal ÖNDER

Merhabalar, ben Hilal ÖNDER . 1995 yılında Kayseri de doğdum. İlk, orta, lise öğrenimimi Kayseri de tamamladım. 2013 yılında Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazandım.
2017 yılında mezun olup, 2017-2018 yıllarında özel bir Okulda çalışmaya başladım.3 yıldır İyi Dersler Okullarında görev yapıyorum.

Seda ÜSTÜNDAĞ

Merhabalar, ben SEDA ÜSTÜNDAĞ. 1995 yılında Nevşehir’in Avanos ilçesinde doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Avanos, lise öğrenimimi Kayseri’de tamamladım. 2014 yılında Erciyes Üniversitesi eğitim bilimleri fakültesi sınıf öğretmenliği bölümüne ikincilik ile giriş yaptım. 2018 yılında mezun olup Özel  Kayseri İyi Dersler Okulları’nda mesleğe başladım halen de devam etmekteyim. Kendime çocuk ile çocuk olabilmeyi, öğretirken eğlendirmeyi hedef edinip bu doğrultuda birçok eğitim ve seminer aldım.