18 Mart Çanakkale Zaferi Yıldönümü Kutlama Programı Yapıldı

18 Mart Çanakkale Zaferi Yıldönümü Kutlama Programı Yapıldı | Kay...

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın
Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

Milletimizin varlığının, birliğinin ve beraberliğinin ölümsüz sembolleri aziz şehitlerimizi minnetle andığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü İyi Dersler Okulları İlkokul Konferans Salonunda öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladığı muhteşem bir törenle kutlandı.Törene İyi Dersler Okulları Yönetim Kurulu,Okul İdaresi,Öğretmenler ve Veliler katıldılar.

Öğrenciler kahraman atalarını, okudukları şiirlerle, koro eşliğinde söylenen şarkılarla, tiyatrolarla konuşmalar ve türkülerle bir kez daha anarak, günün anlam ve önemini vurguladılar.

Vatan ve millet sevgisini ön plana çıkaran, birlik ve beraberlik duygusunun gönüllere kazındığı bu programda her kademeden öğrenci canla başla görev almanın mutluluğunu yaşadı.