İyi Dersler Pendik Kampüsü Başkanını Seçti

İyi Dersler Pendik Kampüsü Başkanını Seçti | İyi Dersler | Özel O...
05 Kasım 2017

Özel Pendik İyi Dersler Okulumuzda okul başkanlık seçimi çalışmaları tamamlandı.  Adaylarımız 1.sınıftan 8.sınıfa kadar dolaşarak kendilerini tanıttılar.  Oy istediler ve vaadlerde bulundular. Coşkulu bir şekilde, şölen havasında geçti çalışmalar. 3 Kasım Cuma günü okul başkanımızın seçilmesiyle okul başkanlık seçimi sonuçlandı. Her öğrenci sandık başında oyunu kullandı. Öncelikle seçime gösterdikleri hassasiyetten dolayı sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Okul başkanlık seçimi çalışmalarında aday olan ve seçim çalışmalarında aktif çalışan öğrencilerimize de teşekkür ediyoruz. Okul başkanımız 7-A sınıfı öğrencisi Defne GÜRLER, seçimi açık ara oyla kazanmıştır. Kendisini tebrik ediyor ve kendisine başarılar diliyoruz.