İyi Dersler Çocuklar!

14 Ağustos 2017 Pazartesi günü başlayan TEOG çalışmalarımız bütün hızıyla devam etmektedir.

İyi Dersler Çocuklar! | İyi Dersler | Özel Okul
06 Ekim 2017

İyi Dersler; uzman öğretmen kadrosuyla ders anlatımları, hafta içi, hafta sonu etütleri, soru çözüm kampları, hızlandırma programları, motivasyon seminerleri ve gezileri, veli bilgilendirme seminerleriyle gelecek vadeden öğrenciler yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Okulumuzda, koçluk, rehberlik ve danışmanlık çalışmalarıyla TEOG sınavında başarı nasıl yakalanır, sınav öncesi stratejiler nelerdir, sınav sonrası yol haritası ne olmalı? Gibi soruların cevabı profesyonel bir yaklaşımla verilmektedir.

Okulumuz, sınava doğru hazırlanmak, planlı ve programlı ders çalışmak isteyen  TEOG’da yüksek başarıyı hedefleyen öğrencilerin istifade edeceği ayrıcalıklı bir kurumdur.

Sürekli gelişen eğitim sistemiyle bütün süreci başarıya dönüştüren okulumuzun ileriye dönük planı, uyguladığı farklı öğrenme metodlarıyla eğitimde fark yaratmak ve öncü bir okul olduğunu göstermektir.

Başarılı bir sonuç, hedefe ulaştıran bir eğitim için İYİ DERSLER  ...