Çocuklarınızı Ne Kadar Tanıyorsunuz?

Çocuklarınızı Ne Kadar Tanıyorsunuz? | İyi Dersler | Özel Okul
21 Aralık 2017

CATTELL 2A Testi

Testin Amacı: 7 yaş 3 ay ile 13 yaş 9 ay arasındaki çocukların entelektüel yapı ve gelişimleri hakkında ölçme ve değerlendirme yapmaktır.

D2 Dikkat Testi

Testin Amacı: 9-60 yaş arasındaki bireylerin, benzer görsel uyarıcıları taraması işleminde hızlarını ve doğrularını ölçmektir.

Testin Niteliği: Performans testidir.

Metropolitan Okul Olgunluğu Testi

Testin Amacı: 5 yaş 6 ay ile 6 yaş 0 ay arasındaki çocukların ilkokula başlamaya hazır olup olmadığını, bir başka ifadeyle okul olgunluğunu ölçmek ve değerlendirmeyi amaçlamaktadır.

Çoklu Zekâ Testi

Testin Amacı: 9 yaş ve üzeri bireylerin kendisinin sekiz farklı zekâ alanında sahip olduğu tecrübeleriyle ilişki kurmasına yardım etmektir. Bu da yaşamda yoğun olarak kullanılan zekâ bölümleri hakkında fikir verirken, geliştirilmesi gereken zekâ bölümlerini de fark etmeye yardımcı olur.

Duygusal Zekâ Testi

Testin Amacı: 9 yaş ve üzeri bireylere uygulanır. Duygusal zekâ kişilerin, iletişimdeki etkileri, değişimlerle ve zor zamanlarla başa çıkma becerileri, kendilerinin performanslarını ortaya çıkarma başarısı ile doğrudan ilgilidir. Test güçlü ve geliştirilmesi gereken bölümlerle ilgili farkındalık oluşturmaya yardımcı olur.

Randevu Talep Formu

{%%cocuklarinizinekadartaniyorsunuz%%}