İyilik Yap İzi Kalsın

İyilik Yap İzi Kalsın | İyi Dersler | Özel Okul
12 Aralık 2017

Okulumuz sosyal yardımlaşma ve dayanışma projesi olarak “İYİLİK YAP İZİ KALSIN” başlığı altında Ergenekon İlkokulu ve Milli Eğitim Vakfı İlkokuluna anaokul ve ilkokul yaş grubu için uygun mont, bot, oyuncak yardımı yapılacaktır.

Yapacağınız yardım malzemelerinin kullanılmamış olması gerekmektedir. Yardımlarınızı parasal olarak değil mont, bot ve oyuncak olarak yapmanızı bekliyoruz.

Değerler eğitimi kapsamında yaptığımız bu çalışmayla öğrencilerimizin bir sosyal etkinliğe katılma becerisini geliştirme, toplum içerisinde kendini ifade edebilme, farkındalık oluşturma, merhamet şefkat empati gibi duyguları hissettirebilme hedeflenmektedir.

Yapılan etkinlik okul öğrenci meclisi tarafından yürütülmektedir.