İyi Dersler Okullarında Sanat Eğitimi

İyi Dersler Okullarında Sanat Eğitimi | İyi Dersler | Özel Okul
09 Ekim 2017

Sanatı ve sanatçı adayı öğrencilerini her daim desteklemeye devam eden iyi dersler okulları 2017-2018 eğitim öğretim yılında sanat alanında yeni yetenekleri keşfetmeye devam ediyor. Resmin temelinde desen eğitimi vardır. İyi bir desen güçlü bir kalem ister ve bu işin özüne inen iyi dersler okulları kalemi güçlü bireyler yetiştirmeye başladı bile...

Sanat Eğitimi bireye hayata karşı farklı bir bakış açısı kazandırır. Eskiz alma bireyin obje ile kâğıdı arasındaki el göz koordinasyonunu sağlar, çizgilerin daha esnek olmasını yani esnek çizgilerden kastım resim yaparken sıkılmadan karalıyormuş gibi araştırma çizgileriyle resim yapmak ve ortaya etkili bir eser çıkarmaktır. Bunu yapabilen birey artık resim yaparken bir şeyleri sorgulamaya ölçüp hesap etmeye her şeyden önemlisi yaratıcı ve özgür düşünmeye başlamış demektir.

İyi dersler okullarında farklı alan ve materyal kullanım alanlarından ötürü özgürleşen birey okulu hayata hayatı okula taşımanın hazzına varacaktır.

Çocuk birey ne yaparsa yapsın, ne çizerse çizsin bu onun gelişimine bir katkıdır. İyi dersler okullarındaki bu özgürlük ortamında çocuk büyürken, çizgileri de gelişecektir.