Çok Saygıdeğer Öğretmenlerim

Çok Saygıdeğer Öğretmenlerim | İyi Dersler | Özel Okul
24 Kasım 2017

Bizi var olduğumuz günden beri yetiştiren ve geleceğe hazırlayan iki insanı asla unutamayız: Birincisi evimizde annemiz, babamızdır; ikincisi de okulumuzda öğretmenlerimizdir. Birinciler bizlere sütünü, sevgisini, emeğini, umudunu verir; ikinciler ise sevgisini, ilgisini, bilgisini, deney birikimini verir. Biz eksiklerimizi onlarla tamamlarız; gün geçtikçe kişiliğimizi bulur; geleceğin büyük insanlarından biri olma yolunda güvenli adımlarla zaman merdivenini tırmanırız. Bize gülüşün kadar sıcacık sevgini; bitmeyen ve hiçbir zaman da bitmeyecek olan ilgini verdiğin için teşekkürler öğretmenim!
İyi dersler ailesinin ve bu mesleği kutsallaştıran bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

İyi Dersler Okulları olarak Okul Müdürümüz Hasan Akkaya, çevre okulların ziyaretine giderek öğretmenler gününü kutladı. Okulumuzda da coşkulu şekilde kutladığımız öğretmenler günü akşamında Pendik Gülistan Sofrası'nda devam etti...