Bu Haberin İçinde Sürpriz Var

Bu Haberin İçinde Sürpriz Var | İyi Dersler | Özel Okul
09 Mart 2018

Dünya Kadınlar Günü’nde İyi Dersler Okulları olarak öğrencilerimizle anlamlı bir ziyaret planladık. On beş öğrencimizle Kayışdağı’ndaki Darülaceze Kurumuna gitmek için yola çıktık. Amacımız büyüklerimizle hoşça vakit geçirmekti. Oraya vardığımızda bizi kapıda karşılayan Hurşit amca oldu. Hurşit amca, oldukça hareketli, enerjik ve sevgi dolu yaklaşımıyla bizi çok etkiledi. Her birimizle teker teker sohbet eden Hurşit amca, 2005 yılında Türkiye geneli yapılan bir dans yarışmasında birinci olduğunu bize anlattı. Daha sonra anlattıklarını küçük bir dans gösterisiyle süsledi. Ardından Hurşit amcaya veda edip diğer site sakinlerini ziyaret ettik. Onlara küçük hediyeler vererek etkinliğimizi tamamladık. Dönüş yolunda arkadaşlarımızla en çok konuştuğumuz konu, Hurşit amca oldu. Bütün arkadaşlarla birlikte Hurşit Amcayı okulumuza davet etmeye karar verdik.