Hakkımızda

Eksen Yayınları; 1994 yılından itibaren eğitim sektöründe faaliyet göstermektedir.

Okul öncesi ve İlkokul birinci sınıftan, üniversite hazırlığa kadar eğitim ve eğitim yayıncılığı alanlarında faaliyet gösteren Türkiye’nin köklü eğitim kurumlarındandır.  Eksen, Çalışkan, Test Okul markaları ile de eğitim yayıncılığı yapmaktadır.

Eksen, “İyi Dersler Okulları” markası ile de Eğitim alanında sektörün öncülerinden olmayı hedeflemektedir.

İyi Dersler okulları, özel okulculuk alanında güçlü markası ve bilinilirliği ile sektöre farkındalık ve güç katmaktadır.

İyi Dersler Okulları; başarının altında yatan anahtar iki kelimenin ‘istikrar’ ve ‘yenilik’ olduğuna inanmaktadır.

İYİ DERSLER OKULLARINDA

VİZYONUMUZ;

Dünya İle Yarışacak, Dünyaya Yeni Soluk Kazandıracak Donanımlı Bir Nesil Meydana Getirebilmektir.

MİSYONUMUZ;

“İyi İnsan Yetiştirmek” tir.

DEĞERLERİMİZ;

İnsanı değerli görerek ona sunulacak her hizmetin, her nesnenin nitelikli, emek verilmiş olmasını temel ilke olarak benimsemektedir.

İyi Dersler Okullarında, vizyon, misyon ve değerler, hedefe giden birer yol haritasıdır.

İyi Dersler Okullarında, vizyon “Sistemin gelecekteki yönünü çizer, Misyon “Sistemin amacıdır, Değerler ise Sistemin davranışlarını belirler.

İyi Dersler'e Katılın

Bizimle iyiyi keşfetmeye hazır mısınız?

Kayıt Bilgi Formu / Kariyer / Bize Yazın